iStock Астроложката Светлана Тилкова-Алена с много интересен  хороскоп за днешния неделен

...
iStock
Астроложката Светлана Тилкова-Алена с много интересен  хороскоп за днешния неделен
Коментари Харесай

Невероятен хороскоп за неделния ден! Кои ще са късметлиите?

 iStock Астроложката Светлана Тилкова-Алена с доста интересен  хороскоп за днешния неделен ден. Вижте дали сте измежду късметлиите:

 

ОВЕН

Бъдете готови за непредвидени служебни проблеми в почивния ден, които предизвиквате сами, без да го осъзнавате. Още от сутринта сте нападателни при другарство с хората от деловото си обграждане. Вашата самонадеяност може да провокира недоволството на сътрудниците ви, изключително в случай че грешите и настояванията ви нямат покритие с действителността.

Пазете се от контакти с представители на противоположния пол. Запознанствата ще са разочароващи и ще ви наранят. Не допускайте полови контакти, в случай че не сте се опознали добре с новите си сътрудници. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден подхождайте рационално към проблемите си на работното място и търсете верните решения, за разрешаването им, даже и да ви е мъчно. Ще блеснете пред вашите сътрудници с опциите си. Ще се справите както постоянно чудесно със дилемите си, само че не и в случай че сте решили да се вършиме на незаменими и да отказвате помощ, когато ви е нужна.

Семейните двойки ще преживеят комплициран интервал на тестване на връзките. Възможно е доста от тях да са несъответствуващи и да се решат на разлъка. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че не е със инцидентен сътрудник, единствено тъй като не желаете да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате засегнати. 

БЛИЗНАЦИ

Днес,  въпреки че деня е почивен е във ваша изгода да работите над бъдещите си проекти, както и да обмислите нови благоприятни условия за работа. Не допускайте преумората да ви навреди, а вечерта си почивайте. Ще имате оферти за задгранични пътувания, свързани с разширение на бизнеса ви.

Очаквайте нови настоятелен задгранични познанства. Изпаднете ли в крайности ще усложните  личния си живот и ще изживеете любовни разочарования. Не проявявайте прищявки и чуйте какви са желанията на интимната ви половинка. Романтичните мигове и половите удоволствия ще ви заредят със сили. 

РАК

Пътувайте без терзание, даже и в случай че за почивния ден не сте възнамерявали командировка или визити на родственици. Срещнете се с хора, посредством които да обмислите от дълго време разискваното, само че изчакващо времето си разширение на активността си, в случай че сте заети в областта на частния бизнес.

Професионалните ви отговорности изискват цялостната ви централизация. Бъдете деликатни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото. Не сте се опознали с новото си въодушевление. Сексът може да се окаже верига за цялостен живот.

ЛЪВ

Помислете в почивния ден за нови благоприятни условия за интелектуално обогатяване, в случай че усещате празнина в знанията си или сте решили да се изявявате в нова професионална сфера. Бъдете постоянно в крайник с новостите. Допълнителни познания ви носят изгода. Материалните ви триумфи са мотив за клюки от страна на ваши неприятели.

Не им обръщайте внимание! Ще изживеете ненадейно сантиментално премеждие, само че внимавайте с контактите и новите запознанства. Ако сте в въодушевление и не се чувствате изморени, сексът с обичаните ви хора ще ви сътвори незабравими преживявания.

ДЕВА

Амбицията ви в почивния ден нервира вашите сътрудници и е причина за обтегнатите ви връзки, макар че няма причина. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност са мотив да се чувствате неразбрани, само че в това време тайничко ви се възхищават. Помислете за новите благоприятни условия за интелектуално обогатяване.

Ще се радвате на непредвидени, само че мечтани сантиментални завършения, които ви носят доволство и успокоение. Не се надявайте сексът да отстрани проблемите ви с обичаните ви хора, изключително в случай че те нямат предпочитание за това. 

ВЕЗНИ

Пред вас е сполучлив, само че и почивен ден, в който можете да осъществите част от професионалните си проекти. Работете уверени във опциите си и не спорете с вашите сътрудниците си. Не е изключено да сте разсеяни и бързо да забравите и да изоставите професионалните си отговорности поради покана на настоятелен обяд.

Постарайте се да не наранявате обичаните си хора с нежеланието си да бъдете вечерта с тях и да си създадете сантиментална конюнктура. Ако сте изтощени тактично кажете, че не сте във форма за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Усамотете се, вместо да изпадате във властта на страстта и да се карате с всичките си сътрудници поради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Денят е почивен и ви носи триумф в деловите диалози. Въпреки проблемите имате опция за сполучливо довеждане докрай на най-важните задания, с които сте се натоварили.

Ако не сте фамилни се напрегнати и обезпокоени, тъй като нямате визия по какъв начин да спечелите вниманието на харесван човек, който ви е превзел напълно и ви пречи да вървите по пътя си. По-добре не бъдете настойчиви, а изчакайте Съдбата и интуицията ви да посочат подобаващия миг.

 

СТРЕЛЕЦ

Няма да ви липсват отрицателни страсти на работното място, макар че деня е почивен. Ще се наложи да се справите с компликации, подбудени от ваши пропуски. Подхождайте рационално към зараждащите проблеми. Работете умерено, заредени с убеденост в силите и опциите си, макар че денят не ви носи триумфите, на които се надявахте.

Не пренасяйте неприятното си въодушевление в фамилията или при среща с интимните си сътрудници, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Не се опитвайте да привлечете обекта на възприятията си посредством полови прекарвания, тъй като може въобще да не си допаднeте в леглото. 

КОЗИРОГ

Убедени сте в правотата си на вашето работно място, само че мислете и за вероятни ваши неправилни показа. Ако сте задоволително упорити в почивния ден ще имате триумф в начинанията. Не позволявайте на страстта да блокира работата и връзките с вашите сътрудници, които са доброжелателни към вас.

На работното си място се справяте чудесно. След работа се приберете вкъщи. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове с обичаните си хора. Сексуалните удоволствия не трябва да отиват на втори проект, тъй като ще ви оказват помощ да се заредите със сили и с положително самочувствие. 

ВОДОЛЕЙ

Успоредно с триумфите ви в почивния ден са вероятни и непредвидени обрати, които са провокирани от странични фактори. По-добре не взимайте значими решения. Запазете успокоение на работното място. Не спорете с сътрудниците си. Избегнете опълчването им и отводът да ви оказват помощ при нужда.

В професионален проект триумфът няма да ви изостави. Не допускайте непредвиден спор с брачната или интимна половинка да нажежи ситуацията до счепкване. Ако запазите хармонията в връзките си, вечерта се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

РИБИ

Бъдете самокритични в почивния ден, само че в случай че се постанова и умерено сериозни, с цел да не ви вреди немарливостта на ваш сътрудник. Осъзнайте отрицателните си качества. Ще се наложи да разрешите зародилите проблеми на работното си място, които не са от през днешния ден, само че не ви се занимаваше с тях.

Отложете плануваното делово пътешестване, в случай че пречи на професионалните ви отговорности и проекти. Работата ви спори, макар че не сте във върховата си форма. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с обичаните хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша щета и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте, причина няма. Денят не е добър за интимни връзки. Откажете се от секса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР